Dahlia-firkanter - Gratis hækleopskrift

Oprettet d. under Inspiration til hækleprojekter, Hækleopskrifter

Dahlia-firkanter - Gratis hækleopskrift

Jeg synes, det er så hyggeligt at hækle firkanter. Nogen gange hækler jeg bare løs uden opskrift, og langt de fleste gange piller jeg det hele op igen, fordi det slet ikke fungerer. Men det sker faktisk også, at jeg får lavet noget virkelig fint ... og det var præcis sådan, Dahlia-firkanten opstod. 

Nu har jeg fået skrevet fremgangsmåden ned i en opskrift, som jeg gerne vil dele med dig. Firkanten kan hækles i to forskellige størrelser (12 x 12 cm eller 15 x 15 cm) i lige de farver, du allerbedst kan lide. Den er lige skøn, hvad enten den hækles i farvekoordineret garn eller i alverdens garnrester. Jeg håber, opskriften kan inspirere dig til selv at gå i gang.

Der er indsat direkte links til de benyttede garntyper i opskriften, hvis du skulle have lyst til at bestille garn her i shoppen og støtte min lille virksomhed.

 

 

HENT OPSKRIFTEN HER

 

Du kan lave den skønneste skuldertaske af 13 Dahlia-firkanter. Opskriften finden i et separat blogindlæg - eller klik på billedet for at hoppe direkte derhen.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar