Velkommen til en helt ny webshop

oprettet d. under Nye produkter

Velkommen til en helt ny webshop
Velkommen til en helt ny webshop

 

Velkommen til Freak On Purpose i en helt ny indpakning og til mit allerførste indlæg her på bloggen.

 

Jeg har glædet mig helt ustyrligt til at kunne præsentere en ny webshop for mine kunder. Det har været et stort arbejde, for alt skulle bygges op helt fra bunden, men nu er den endelig klar. Jeg håber, du kan lide det nye design og de mange nye muligheder, der har åbnet sig.

 

Du kan nu oprette dig som kunde, så fremtidige besøg i shoppen bliver langt nemmere. Kunder, der har oprettet et bruger-logind, kan anmelde produkterne og skrive kommentarer til blogindlæg. 

 

Du har også mulighed for at tilmelde dig Freak On Purposes nyhedsbrev, hvor der løbende vil komme information om nye opskrifter, produkter og kampagner. Jeg forventer at udsende et nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, så du skal ikke være bange for at drukne i irriterende beskeder fra mig. 

 

Har du set de to nye garntyper fra Yarn and Colors? Jeg er så forelsket i både kvalitet og farveudvalg. Er du enig? 


Kommentar(er) 3

 • Birgtih Wiisbye
  Birgtih Wiisbye

  Jeg ønsker jeres nyhedsbreve

  Svar

 • Ingrid Skovbakke
  Ingrid Skovbakke http://Ingridskovbakke@me.com

  Jeg kan ikke sende dig fil med betaling på mobil for Giraffen men håber du kan se at jeg ikke har kunnet hente den Hilsen Ingrid

  Svar

 • What d\'you mean?
  What d\'you mean? http://wordpress.com

  허방의 거만함이 마음에 조금 걸렸지만 어떤 오리온스포츠토토 단기주식 라스베가스블랙잭 룰렛필승법 농구경기예매 카지노학원 애틀란틱시티카지노 홀짝하는법 카지노부페 https://1518310.site123.me 수요경정 뭣 때문에 내가 비인간적이라고 생각하지? 라이브강원랜드 온라인카지노뱅커 https://1519742.site123.me

  Svar

Skriv din kommentar