Velkommen til en helt ny webshop

oprettet d. under Nye produkter

Velkommen til en helt ny webshop
Velkommen til en helt ny webshop

 

Velkommen til Freak On Purpose i en helt ny indpakning og til mit allerførste indlæg her på bloggen.

 

Jeg har glædet mig helt ustyrligt til at kunne præsentere en ny webshop for mine kunder. Det har været et stort arbejde, for alt skulle bygges op helt fra bunden, men nu er den endelig klar. Jeg håber, du kan lide det nye design og de mange nye muligheder, der har åbnet sig.

 

Du kan nu oprette dig som kunde, så fremtidige besøg i shoppen bliver langt nemmere. Kunder, der har oprettet et bruger-logind, kan anmelde produkterne og skrive kommentarer til blogindlæg. 

 

Du har også mulighed for at tilmelde dig Freak On Purposes nyhedsbrev, hvor der løbende vil komme information om nye opskrifter, produkter og kampagner. Jeg forventer at udsende et nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, så du skal ikke være bange for at drukne i irriterende beskeder fra mig. 

 

Har du set de to nye garntyper fra Yarn and Colors? Jeg er så forelsket i både kvalitet og farveudvalg. Er du enig? 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar