Sådan laver man kvaster

oprettet d. under Inspiration til hækleprojekter, Videoinstruktioner

Sådan laver man kvaster
Sådan laver man kvaster

Jeg synes, hæklede tasker og punge bliver endnu smukkere, hvis man sætter kvaster og perler i lynlåsen. Ud over at være smukke gør kvasterne det også langt nemmere at åbne og lukke lynlåsen. 

 

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg laver mine kvaster, og det er ret svært at forklare med ord. Jeg har derfor lavet en lille video, hvor jeg viser den metode, jeg normalt bruger. Måske kan det inspirere dig til at lave dine egne. Dine første forsøg bliver måske ikke så vellykkede, men hvis du er lidt tålmodig, skal du nok lære det. Når du først har fundet fidusen, tager det ingen tid at lave en kvast.

 

Kig med på videoen nedenfor. Og god fornøjelse med kvasterne.

 


Kommentar(er) 4

 • Majbritt
  Majbritt

  Det er en fin og nem video at følge 😁

  Svar

 • Sanne
  Sanne

  Sikke en god video 🤩 og så lige da jeg skulle bruge en kvast - helt perfekt 👏

  Svar

  • Lise Schandorff
   Lise Schandorff

   som kommentar til af Sanne

   Tusind tak, Sanne. Dejligt at videoen kom, lige da du stod og manglede den.

   Svar

Skriv din kommentar